Var med du också!

Vill du bidra med en peng till barnhemmet?

Alla bidrag tas emot med stor tacksamhet och jag kommer att redovisa här på bloggen vad alla bidrag har gått till. Jag har bokat en utflykt tillsammans med barnen den 7 november, då åker vi så de får leka en dag på ett ”vattenland” med både mat och glass. Utöver detta hoppas jag också kunna köpa skor och träningskläder, något alla 66 barn som är där nu behöver. Kanske kan det också räcka till lite som de har kvar på barnhemmet även efter att jag åker, böcker, bollar, hopprep eller något annat som kan vara aktuellt.

Vill du bidra? Fyll i formuläret nedan så mailar jag dig om hur det kan göras! Jag blir jätteglad för varje krona!

[contact-form to=’peru@axelssons.net’ subject=’Från min sida’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]