Jultomten kom tidigt i ar!

Idag har det varit en helt annan sorts dag – jag har – tack vare alla fina kollegor, vanner och familj  – kunnat agera tomte halva dagen och det kandes riktigt trevligt!

Igar hamteade Lucho och Marco mig vid 12 for att gora inkopen. Behoven var skor och overaller, men kladbehovet andrades till pyjamas sa det var vad vi skulle inforskaffa.

Marco hade forstas redan undersokt var det gick att kopa skor och pyjamas av bra kvalitet som haller ett tag. I min varld tankte jag att det da var lite forberett pa dessa affarer, men se sa funkar det inte. Sa vi borjade med pyjamasaffaren och det plockades fram 68 pyjamasar i olika storlekar, det gick ratt smidigt anda och jag kunde betala med Visa, bara en san sak.

Jag maste tillsta att jag inte direkt har sa stort talamod, det ar nagot jag behover trana pa och jg fick ett valdigt bra tillfalle for det igar i skoaffaren. Det tog dryga 2 timmar att kopa skor… 68 par visserligen,, men 2 timmar? Naval, det var det vart, verkligen.

Idag tog vi med oss alla skor och pyjamaser till barnhemmet och en i personalen delade upp allt till varje  ”Casita” – da visar det sig trist nog att tre par skor har fel storlek, trots 2 timmar i affaren… naval. De andra Casitas gar vi till i tur och ordning och sa delar vi ut till alla barn.

De blir sa glada sa det ar inte klokt… det ar valdigt sallan de far nagot som ar nytt, sa de blir tokglada och sa manga kramar som jag fick denna morgon har jag aldrig fatt pa en torsdag pa jobbet… 🙂

Utan er hade det inte varit mojligt, sa STORT tack fran ALLA barn till:
mina kollegor
Michael, Micke, Solveig, Lena, Gunilla, Nicole, Ulla, Marie, Mia, Anki, Karin och Thomas
mina vanner:
Airi, Cissi, Kiki, Gudrun, Ulla & Erik
min familj:
Martin, Hannes Annica & Bosse
Slutligen: Tre anonyma filantroper som skrivit: Peru, till barnen och Barnen
Ett JATTETACK till er alla! Foton kommer snart! (hoppas pa sondag)

Christin Ostman som ar den som gor insamlingar till barnhemmet under hela aret och gjort sa under manga ar har ocksa skickat 1000 kr till idag och for dessa kopte vi nya stolar for barn till de tva Casitas som ar for de minsta barnen. De har alltsa 12 nya stolar som ar hela att sitta pa un, valdigt trevligt for dem!

Som gradde pa moset pa denna min nast sista dag blev jag utbjuden pa lunch av Directoran Ruth och hennes narmsta kollegor (psykologer, pedagoger, fysioterapeut etc) vi akte 13 personer i tva bilar till en restaurang i narheten, god Ceviche och sa fisk med Yuca och stekt banan… en ”mat-banan” som smakade mycket gott. Pa hemvagen akte jag och Lucho och byte skorna som det var fel storlek pa. Sa jag far vara tomte en gang till imorgon formiddag. Sen ska jag klara av att saga hej da till barnen… kan man smuggla med sig nagra i fickan tror ni?